Waarom Cashflow Game spelen?

  • Ontdek hoe de Rijke Entrepreneurs hun bedrijven succesvol opzetten en hun investeringen doen
  • Leer hoe jij GELD voor jou kan laten werken
  • Kijk in de spiegel die het spel jou biedt en jou laat zien hoe jij over GELD denkt
  • Leer de verschillende Passieve Inkomens stromen kennen
  • En bovenal: Doe alle bovengenoemde zaken met een groep gelijkgestemde en ambitieuze ondernemers en GROEI SAMEN op het pad naar Financiele Vrijheid

====================================
Maak NU gebruik van de VIP-Deal 
         Normaal €597 (ex BTW) 
      NU € 97 (ex BTW) ===>

===============================

JA! Ik schrijf me graag in! > >

Je wordt omgeleid naar een betaalpagina!

Impressievideo's van het CashFlow Game Event

Catherine Letterme
www.Laluce.Be

Daniel Derweduwen
www.DanielDerweduwen.Be

Sebastiaan Spijker
www.BeyondTheDigit.com

Jose Pieterson
www.JosePieterson.nl

Lees hieronder wat de ervaring van de deeelnemers zijn:

“Ik vond het een waardevolle training. Ik heb Millionaire Mind Intensive gedaan van T.Harv.Eker zelf maar daar ontbrak de implementatie. Wat ik fijn vond is om vandaag gewoon te DOEN: Mijn belangrijkstge inzicht was: Je kunt van ZERO naar HERO met de juiste positieve piers + community. Expertise kun je inhuren en er ook op vertrouwen. Dank je wel Aramik!”

Juliette Esajas

Het Cashflowspel geeft Superwaardevolle inzichten over je eigen gedrag en houding en dat zorgt ervoor dat je wel of niet financieel succesvol bent. Je komt jezelf tegen en er ligt een kans om er wat aan te doen. Laat het geld voor jou werken! Dank jullie wel voor jullie inspiratie en energie Aramik & Chantal!

Haidy van der Hoop

“Ik vond het een inspirerende en zeer praktische dag.
Het spelen van het Cashflow Game heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd. 
Aramik is dynamisch en enthousiast en heeft een heel eigen wijze van presenteren.
Ik beveel hem van harte aan als je stappen wilt zetten op persoonlijk en zakelijk gebied”

Bea Kuijs

“Voor de tweede keer de Cashflow game gespeeld. Nu het ik spel kende, heb ik het anders gespeeld. Het is confronterend en leerzaam! Om financieel vrij te worden, zal ik het spel nog vaker moeten spelen. De dag zat vol met energie, bewustwording en plezier”

Tineke van den Tilaart

“Het was een geweldige ervaring ondanks dat dit de vierde keer was kwamen er toch nieuwe inzichten, ook gelukkig positieve. Het is mooi om daaraan te denken en de juiste intentie te zetten, waardoor de resultaten vele malen groter zijn. Ik raad dit aan iedereen aan die nog niet financieel vrij is. De training is confronterend, leerzaam en een MUST”

Ron Scheerder

Schrijf je NU in voor de training               ==>

En begin vandaan al met het verhogen van je Financial IQ!

JA! Ik schrijf me graag in > >

Je wordt omgeleid naar een betaalpagina!

Meer praktische inzichten vanuit Facebook

Wat een fantastische dag, dank voor je energie en enthousiasme Aramik. Mijn grootste inzicht vandaag was dat ik beter kan accepteren bepaalde dingen niet te begrijpen en erop vertrouwen dat een ander dat stuk juist wèl kan aanpakken. Met samenwerken bereikten wij dus onvoorstelbare resultaten. En natuurlijk een positieve mindset...(maar die had ik al)

Linet Warburg

Het spel is.... Vermoeiend. Het spel is vewarrend. Het spel is een Spiegel. Het spel is stressetend. Het spel is voor mensen die durven. Ik moet eerlijk zeggen: Het verschil is de day after!
Met dank aan Aramik die
je pusht tot waar dromen werkelijkheid worden. Just do it en focus op de mogelijkheden. See you Aramik: you make my day!

Erwin Salens

 Frappant om te zien hoe de werkelijkheid in dit spel doorschemert. Het laat je inzien dat je niet vooruit komt, door afwachtend te zijn. Ik zie nu in dat je gewoon meer in actie moet komen. Durf om hulp te vragen.

Haidy van der Hoop-Libanon

"Ik weet nu zeker, door dit spel, dat ik nog meer ga handelen vanuit mogelijkheden en niet door beperkingen. Mijn open mind heeft me gisteren veel gebracht. Ik kijkuit naar de volgende, Aramik!"

Jose Pieterson

Mijn grootste inzicht: werk samen, geef-geef, deel je dromen en focus op het spel winnen inclusief fun!

Guido Vrencken

Schrijf je NU in voor de training        ==>

En verhoog NU je Financial IQ!

Je wordt omgeleid naar een betaalpagina!