Waarom mag je deze dag NIET missen?

  • Ik word 39 = Ik deel LIVE 39 Top Tips met jou!
  • Leer de ALLERBESTE Strategieën om Jouw Product via LinkedIn te Positioneren
  • Ontdek hoe je een "Professioneel LinkedIn Profiel" maakt
  • Netwerk met Gelijkgestemde Ambitieuze Ondernemers
  • En bovenal: Je gaat naar huis met een zeer praktisch en to-the-point Linkedin-Implementatie-plan om de aankomende 90 dagen gelijk resultaten (lees=NIEUWE Klanten) te behalen

====================================
Maak NU gebruik van de VIP-Deal: 
Normaal €2000 > 
NU GRATIS*!
*De Locatie + LuxeLunch, Koffie/thee/water/fruit en trainingsmaterialen-kosten a € 47 (ex BTW) is NIET inbegrepen.
===============================

JA! Ik schrijf me graag in! > >

Je wordt omgeleid naar een aanmeldpagina!

En bovendien ontvang je ook mijn "50Gouden Marketing Richtlijnen" E-boek (twv € 197)
PLUS mijn Online Training "7 Sleutels om Jouw Zichtbaarheid te vergroten op LinkedIn" (twv € 397). 

Disclaimer: WAAROM GRATIS?
* Omdat ik geloof in de KRACHT van Netwerken.
* Omdat ik graag GEEF en DEEL en zeker op mijn verjaardag!
* Omdat het mijn MISSIE is om jou bewust te maken van de kracht van LinkedIn aangezien er nog TE WEINIG mensen deze kracht gebruiken om hun netwerk EN business te laten groeien.

Bekijk hier wat andere deelnemers zeiden over deze training: 

Mandy Bakker-Rooker

Sjoerd Deibert

Kris Reddering

Nova Goodchild

Rouella Maria

Chaima Ben Amrouk

Lees hieronder wat de ervaring van de deelnemers zijn:

Aramik: Hartelijke dank voor een zeer inspirerende dag. Ik heb in 1 dag zicht gekregen op de mogelijkheden van LinkedIn en een duidelijk zicht op wat bereikbaar is met LinkedIn. Zoals altijd: een heel energieke dag! Motiverend om hiermee aan de slag te gaan en LinkedIn actief in te zetten in mijn Business. Het is leuk om praktische tools te krijgen waarmee ik direct aan de slag kan!

Peter Willekens

Het is een interactieve training die je veel praktijktips en trucs leert die je heel makkelijk te implementeren zijn. Zeker voor diegene die weinig of niks met LinkedIn doen maar ook voor de gevorderde gebruiker, is het een zeer waardevolle training!

Jefferey Rijkschroeff

WOW! Wat een dag! Op een geweldige locatie en met een inspirerende groep onder de leiding van Ervaringsdeskunidge EN Expert Aramik aan de slag gegaan met LinkedIn. Veel geleerd en inzichten gekregen en een prachtige start gemaakt om via dit zakelijke platfrom verder te kunnen met netwerken. Mijn doel is om te kunnen geven en om het VERSCHIL te kunnen maken met mijn Expertise. Dank je wel Aramik! Het was Echt TOP!"

Mikke Brown

Het was een leerzame dag vol dynamiek. Aramik is een gedreven deskundige Expert die op een leuke manier LinkedIn verduidelijkt. Ik heb er ontzettend veel van opgestoken en vond het een hele leuke groep en ook belangrijk een leuke training. Ik heb er echt van genoten, Dank je wel!”
[Een dag na de training]
 Overigens, ik merk nu al dat de views op mijn commentaren en bijdragen meer bekeken worden door personen uit mijn doelgroep! Echt ongelofelijk! It works!

Jean-Paul Buijs

Dank je wel voor deze geweldige Experience! Echt een leuke en fijne ervaring. Mooi om te zien hoe inspirerend jij te werk gaat, geheel volgens jou wijze en dit in een super positieve flow weet over te brengen op anderen. Was een knappe groep mensen bij elkaar. Well done!

Tarita Zoe

Inspirerende training met een dynamische Aramik. Veel van ingenomen ideeën over LinkedIn, blijken compleet onjuist te zijn waardoor ik niet het maximale uit mijn Linkedin Profiel en interacties haal. Aramik geeft in de training duidelijk weer hoe LinkedIn werkt en hoe je er veel meer uit kunt halen! Dank je wel!"

Nico Bouman

Ik dacht dat ik iets van Linkedin wist maar Nee! Aramik laat echt zien hoe het werkt en hoe je het kunt toepassen. Wat een gave training en wat leuk om met zulke ambitieuze ondernemers samen te werken! Ik ga nu naar huis met het gevoel en de wetenschap dat ik weer vaste grond onder mijn voeten voel! Wat een GROEI, en dat alleen in 1 dag!"

Marianne J. Jansen

Aramik heeft mij laten ervaren dat je via Linkedin mensen met elkaar kunt verbinden en echte waarde kunt leveren aan potentiele klanten die allemaal zitten wachten op hulp, tips en info! Thanks Aramik!"

Marieke Proper

Ik vond het een inspirerende en verhelderende training! Ik kreeg beter inzicht in de kracht van verbinding en netwerken. Ook leerde ik vooral om “simpel” te denken. Ik weet nu ook het belang van woordgebruik, persoonlijke benadering En van Commitmment! Thanks Aramik!

Rouella Maria

Schrijf je NU in voor de training  =>>

En verhoog NU je LinkedIn IQ!

Schrijf je NU in!