Waarom mag je deze dag NIET missen?

  • Leer mijn ALLERBESTE Strategieën om Jouw Connecties om te zetten in Betaalde Klanten
  • Ontdek mijn 7 Sleutels om Jouw Linkedin-Profiel te UPGRADEN  
  • Leer hoe je een "Professioneel Profiel" maakt
  • Netwerk met Gelijkgestemde Ambitieuze Ondernemers
  • En bovenal: Je gaat naar huis met een zeer praktisch en to-the-point Linkedin-Implementatie-plan om de aankomende 90 dagen gelijk resultaten (lees=NIEUWE Klanten) te behalen

====================================
      Normale Ticket = € 697* 
    Last Minute = € 147
*!
 * ex BTW              Jouw voordeel = € 550 !  
===============================

JA! Ik schrijf me graag in! > >

Je wordt omgeleid naar een aanmeldpagina!

Bekijk hier de ervaring van andere deelnemers

Mandy Bakker-Rooker

Sjoerd Deibert

Kris Reddering

Lees hieronder wat de ervaring van de deelnemers zijn:

“Aramik: Hartelijke dank voor een zeer inspirerende dag. Ik heb in 1 dag zicht gekregen op de mogelijkheden van LinkedIn en een duidelijk zicht op wat bereikbaar is met LinkedIn.
Zoals altijd: een heel energieke dag! Motiverend om hiermee aan de slag te gaan en LinkedIn actief in te zetten. Het is leuk om tools te krijgen waarmee ik direct aan de slag kan!”

Peter Willekens
De Belgische Productivity Expert

Het is een interactieve training die je veel praktijktips en trucs leert die heel makkelijk te implementeren zijn. Zeker voor diegenen die weinig of niks met LinkedIn doen maar ook voor de gevorderde gebruiker, is het een zeer waardevolle training! Ik ben zelfs VIRAAL gegaan met meer dan 200.000 views en 2000 E-mailadressen! Ongekend! En deze aantallen groeien nog steeds.  Linkedin is echt HET Platform om jezelf als de #1 Expert te Positioneren. Uiteraard zou ik wel alle templates implementeren en ervoor zorgen dat je naar Aramik luistert! Thanks Aramik nogmaals en dank je wel voor alles wat je voor mij en mijn business doet.

Mandy Bakker-Rooker
Top Selling Schrijfster en Landelijke Autoriteit op gebied van Zorg en Welzijn

"Ik ben al vele jaren bezig met en op linkedIn. Ik had altijd redelijk veel likes en views. Sinds ik de workshop van Aramik heb gevolgd, heb ik veel meer likes en views. Daarnaast is mijn netwerk binnen 2 weken gegroeid met ruim 50 mensen.
En dit zijn connecties die zeker een toegevoegde waarde hebben. Wat mij ook erg geholpen heeft is de simpele format die Aramik mij heeft aangereikt.
Geen moeilijke dingen of iets moeten instellen. Nee simpel en direct toepasbaar. Ik raad deze workshop dan ook ten zeerste aan!!"

Arturo Massaro
Auteur van
"Realiseer Je OndernemersDoelen" en
Winnaar van FOTY award 2017

"Aramik leert hoe je snel veel impact maakt op LinkedIn. In 90 dagen kun je je target bereiken, als je duidelijk je missie voor ogen hebt en zijn templates nauwkeurig volgt. Snel, recht op je doel af, resultaatgericht. Dat spreekt me enorm aan!"

Maike Van der Zwart
Matrixx Coach

“Linkedin had voor mij weinig geheimen dacht ik voordat ik naar de LinkedIn Succestraining ging en dat viel dus vies tegen te vallen. Deze training is aanbevelingswaardig  omdat je meegezogen wordt in het enthousisasme van Aramik: Je leert om in een aantal stappen je LinkedIn profiel een waar uithangbord te laten worden, je leert geen producten te verkopen, maar behoeften te triggeren. Kortom een aanrader voor iedereen die echt op LinkedIn wil gaan opvallen!"

Jan Mol
Executive Coach

“Voordat ik naar de training ging had ik er eigenlijk geen idee van wat LinkedIn voor mijn bedrijf zou kunnen betekenen. Al de eerste dag dat ik deed wat Aramik me leerde was ik verbluft over het resultaat, geen twijfel meer mogelijk dat het werkt . Ik ga de 90 dagen challenge aan! Daarnaast ben ik vol energie en met een enorme boost naar huis ben gereden omdat Aramik een enorme inspirator en motivator is.
Nog nooit heb ik iemand meegemaakt die zo eerlijk en ook hard is, er geen doekjes om windt en niet met je meepraat om de lieve vrede te bewaren. Hij staat waar hij voor staat weet waar hij over praat en heeft bewezen en bewijst dat wat hij heeft onderzocht klopt en werkt.  Ik beveel de training aan omdat
1. Je leert LinkedIn voor jou te laten werken
2. Je inzicht krijgt hoe jij je netwerk enorm kan vergroten en inzetten om je business een enorme boost te geven.
3. Er een fantastische energie wordt gecreëerd in de groep en de training super interactief is.

Anita Wix
Bedenker van WIX Kracht 

“Ik heb geleerd dat het werkelijk gaan doen ipv "praten over" mij helpt. Dus aan het werk met je header en je profiel met hulp, een filmpje gaan opnemen. Mijn gemaakte video is al 15.000 X gezien en ik heb 400 positieve reacties! Daarbij belde een journalist van het AD me, ze had het filmpje gezien en het sprak haar enorm aan. Ze wil me te interviewen over thema "Onverklaarde klachten". Ik beveel deze training aan: 
1) je echt aan de slag gaat
2) het je helpt je angst te overwinnen
3) Aramik je stevig maar vriendelijk "doordrukt" en schop onder je kont geeft

Karen Sjouke
Bedanker KRACHT-methode

“Aramik heeft mij laten ervaren dat je via Linkedin mensen met elkaar kunt verbinden en echte waarde kunt leveren aan potentiele klanten die allemaal zitten wachten op hulp, tips en info! Het was een dag vol Energie En Enthousaisme. Ik wet eindelijk hoe ik via LinkedIn mijn eigen Impact en Invloed kan vergroten en dat is heel handig nu ik mijn eigen boeken aan het schrijven en uitgeven ben. Thanks Aramik!"

Marieke Proper
Top Relatietherapeurte Schrijfster "In De Ban van De Tweeling Ziel"

“ Aramik geeft zijn training vol passie en heeft ons tijdens deze training je veel bruikbare tips en handige tools gegeven om mee te werken. Hij is duidelijk in zijn uitleg en heeft me laten zien, hoe je met verschillende aanpassingen je netwerk kunt vergroten en hoe je in contact komt met potentiële klanten. Na een dag training vol met energie, informatie en enthousiaste ondernemers, zijn mij zoveel dingen helder geworden. Ik heb Linkedin, helaas al die jaren verkeerd gebruikt. Aramik bedankt voor de goede ideeën, nieuwe inzichten en de energie die je mij hebt gegeven. Ik kijk nu al uit naar onze volgende afspraak. Bij deze raad ik iedere ondernemer, die meer uit zijn LinkedIn profiel wil halen ook aan om eens contact met je op te nemen en je training te volgen.

Bjorn Claassen
Eigenaar Kredin Management

Wat de deelnemers op Social Media zeiden na de training...

Ik heb de LinkedIn succes training gevolgd en deze was geweldig! Waarom? Aramik geeft je onuitputtelijk zijn inzichten, ervaringen en ENERGIE. Direct toepasbaar, dus hup aan de slag! Mijn gemaakte filmpje is al 6309 keer gezien met 124 reacties. Veel nieuwe CONNECTIES kunnen maken dus. Ik beveel deze training aan omdat:
1) je aan de slag gaat om jouw doelgroep helder(der) te krijgen. SUPER belangrijk.
2) je praktische templates krijgt. CONSISTENT toepassen is de sleutel. 
3) je zichtbaarder wordt op LinkedIn. Ik wordt nu geZIEN.

Anke Caspers

Anke Caspers Training

Het was een leerzame dag vol dynamiek. Aramik is een gedreven deskundige Expert die op een leuke manier LinkedIn verduidelijkt. Ik heb er ontzettend veel van opgestoken en vond het een hele leuke groep en ook belangrijk een leuke training. Ik heb er echt van genoten, Dank je wel!” [Een dag na de training]
"Overigens, ik merk nu al dat de views op mijn commentaren en bijdragen meer bekeken worden door personen uit mijn doelgroep! Echt ongelofelijk! It works!

Jean Paul Buijs

Buijs Juridische Consultacy

Inspirerende training met een dynamische Aramik. Veel van ingenomen ideeën over LinkedIn, blijken compleet onjuist te zijn waardoor ik niet het maximale uit mijn Linkedin Profiel en interacties haal. Aramik geeft in de training duidelijk weer hoe LinkedIn werkt en hoe je er veel meer uit kunt halen! Dank je wel!"

Nico Bouman

Bouman Interim Management

Het is een interactieve training die je veel praktijktips en trucs leert die je heel makkelijk te implementeren zijn. Zeker voor diegene die weinig of niks met LinkedIn doen maar ook voor de gevorderde gebruiker, is het een zeer waardevolle training!

Jeffrey Rijksschroef

Rijksschroef Consultacy

Dank je wel voor deze geweldige Experience! Echt een leuke en fijne ervaring. Mooi om te zien hoe inspirerend jij te werk gaat, geheel volgens jouw wijze en dit in een super positieve flow weet over te brengen op anderen. Was een knappe groep mensen bij elkaar. Well done!

Tarita Zoe

Your Select Recruitment

Praktische Tips waarmee je jouw Positionering en Profilering enorm kan vergroten waardoor je bedrijf hard kan groeien. De investering waard!

Thierry Stokkink

AdviesBlogs Consultacy

WOW! Wat een dag! Op een geweldige locatie en met een inspirerende groep onder de leiding van Ervaringsdeskunidge EN Expert Aramik aan de slag gegaan met LinkedIn. Veel geleerd en inzichten gekregen en een prachtige start gemaakt om via dit zakelijke platfrom verder te kunnen met netwerken. Mijn doel is om te kunnen geven en om het VERSCHIL te kunnen maken met mijn Expertise. Dank je wel Aramik! Het was Echt TOP!"

Mikke Brown

Mikki Brown Experience

Ik dacht dat ik iets van Linkedin wist maar Nee! Aramik laat echt zien hoe het werkt en hoe je het kunt toepassen. Wat een gave training en wat leuk om met zulke ambitieuze ondernemers samen te werken! Ik ga nu naar huis met het gevoel en de wetenschap dat ik weer vaste grond onder mijn voeten voel! Wat een GROEI, en dat alleen in 1 dag!"

Marianne J. Janssen

Eigenaresse Inbeeltenis 

Schrijf je NU in voor de training  =>>

En verhoog NU je LinkedIn IQ!

Schrijf je NU in!