Waarom mag je deze dag NIET missen?

  • Ontdek hoe GEKOCHT wordt door je Netwerk ipv coninue te (moeten) VERKOPEN
  • Leer de ALLERBESTE Strategieën om te netwerken met de juiste dolegroep en partners
  • Ontdek hoe je Jouw netwerk voor je kunt laten werken
  • Netwerk met Gelijkgestemde Ambitieuze Ondernemers
  • En bovenal: Je gaat naar huis met een zeer praktisch en to-the-point Netwerk-Implementatie-plan om de aankomende 90 dagen gelijk resultaten (lees=NIEUWE Klanten) te behalen

====================================
Maak NU gebruik van deze Early Bird Deal:
Normaal € 997 > 
97*!
(* Eenmaal aangemeld = verzekering van een plaats. Bij verhindering moeten de deelnemers zelf voor vervanging zorgen.)

===============================

Yes! Ik doe graag mee met het seminar > >

Je wordt nu veilig omgeleid naar een betaalpagina. 

En bovendien ontvang je ook mijn "100 Top Tips om Meer uit LinkedIn te halen" E-boek (twv € 197)
Disclaimer: WAAROM zo goedkoop?
* Omdat je aanbevolen bent door een van onze deelnemers en ik jou graag wil belonen om mee te doen!
* Omdat ik graag geloof in de KRACHT van Aanbevelingen.
* Omdat ik geloof in de KRACHT van Netwerken.

* Omdat ik graag GEEF en DEEL en zeker aan mijn Community op LinkedIn.
* Omdat het mijn MISSIE is om jou bewust te maken van de kracht van LinkedIn aangezien er nog TE WEINIG mensen deze kracht gebruiken om hun netwerk EN business te laten groeien.
* En omdat ik niet wil dat
"gebrek aan geld jou er van gaat weerhouden om mijn allernieuwste Netwerk-Strategieen te leren en succesvol en effectief te netwerken! 

Lees hieronder wat de ervaring van de deelnemers zijn:

Ik ben al vele jaren bezig met en op linkedIn. Ik had altijd redelijk veel likes en views. Sinds ik de workshop van Aramik heb gevolgd, heb ik veel meer likes en views. Daarnaast is mijn netwerk binnen 2 weken gegroeid met ruim 50 mensen. En dit zijn connecties die zeker een toegevoegde waarde hebben. Wat mij ook erg geholpen heeft is de simpele format die Aramik mij heeft aangereikt. Geen moeilijke dingen of iets moeten instellen. Nee simpel en direct toepasbaar. Ik raad deze workshop dan ook ten zeerste aan!!

Arturo Massaro
FOTY Award Winnaar
Top Auteur en Spreker
== www.DreamSchool.life ==

"Aramik is echt een fantatsische LinkedIn Expert die megatoffe Energie heeft en mij geholpen heeft. Aramik heeft me veel tips en adviezen gegeven hoe Ik op LinkedIn Meer Bereik en Meer Leads kan genereren.
Hij heeft me o.a. geleerd om LinkedIn heel strategisch en persoonlijk in te zetten waardoor ik met mijn Challenge (binnen 3 dagen!) al meer dan 450 aanmeldingen heb. Dank je wel Aramik !"

Simone Levie
Vrouwlijke Rolmodel
Top Auteur, Coach & Spreker
== www.SimoneLevie.nl ==

If you want massive results > ask Aramik! That's it. Ik werk graagmet de beste mensen. Daarom werken wij met deze marketingwizard. Een van de weinigen die begrijpt hoe het werkt en daar ook zelf keihard aan werkt. A Social Media & Online Genius."

Michael Pilarczyk
Mister Mindset, Oprichter "Meditation Moments" app
Top Auteur, Spreker, Trainer
== www.MichaelPilarczyk.nl ==

Voordat ik naar de LinkedIn Success Training ging, dacht ik dat Linkedin niets voor mij was en dat ik me heel anders moest voordoen op dit platform dan op andere social media.
Nu ik naar de training ben geweest, heb ik geleerd dat bij LinkedIn verbinding en geven centraal staan. Het draait ondanks het zakelijke karakter van het platform niet om jouw product/dienst aan de ander te verkopen, maar om echte connectie met de ander leggen. De LinkedIn Succes Training was dan ook geen saaie uiteenzetting van allerlei informatie, maar vooral erg interactief en in contact met de ander (net zoals bij LinkedIn maar dan in real life). Van 'ik-weet-niet-of-LinkedIn-iets-voor-mij-is' ben ik gegaan naar een LinkedIn enthousiasteling, die volop alle tips van Aramik aan het implementeren is en anderen aanspoort om ook meer met het platform te doen.
Sinds de training heb ik veel meer plezier in netwerken en het leveren van een oprechte bijdrage, maar durf ik ook veel sneller te zeggen wat ik voor een ander kan betekenen. Daarnaast heb ik het follow up systeem inmiddels niet alleen bij LinkedIn toegepast, maar ook op andere social media waar ik actief ben. Met als resultaat mooie nieuwe samenwerkingen en warm contact met potentiële klanten binnen 5 dagen na de training

Anne Neijnens
Vrouwelijke Online Host en Podcast Expert
== www.AnneNeijnens.nl ==

“Voordat ik naar de LinkedIn Success Training ging, dacht ik niet zo positief over LinkedIn. En dacht dat ik het alleen zakelijk kon gebruiken.

Nu ik er geweest ben, is mijn doel gehaald. Ik Wilde namelijk verliefd worden op Linkedin, dat ik het zou leuk zou vinden om er direct mee aan de slag te gaan.

Nou en dat is gelukt, heb al iedere dag iets gepost en mijn bereik en zichtbaarheid is groter dan ooit!
Ik beveel deze training aan omdat:

1) Aramik super enthousiast en met veel kennis je meeneemt op Linkedinreis.

2) Door de interactie met de groep je heel veel van elkaar leert.

3) Aramik me zo wist uit te dagen dat ik gelijk aan de slag wilde met alle info en tips.

Super bedankt voor al je enthousiasme, energie, kennis en openheid. Door jouw enthousiaste manier van trainen was er geen saai moment in de training en wilde ik gelijk aan de slag met alle kennis!!!

Romy Kaus
Werkgeluk & Burn-out Expert
== www.RomyKaus.nl ==

Ik dacht ik dat je alleen (in mijn ogen) 'truttige' zakelijke berichten kon plaatsen op LinkedIn. Ik heb nu geleerd dat je ook op LinkedIn en juist op al je kanalen 1 soort boodschap mag neerzetten, juist overal dezelfde versie. Het mag best kwetsbaar en daar ben ik blij verrast over. Ik beveel deze training aan omdat:
1)Het zo veel meer is dan een LinkedIn training, het is gewoon een training persoonlijke ontwikkeling

2)Omdat je er nu op een speelse manier naar kan kijken en het daardoor leuker is om in te zetten

3)En als laatste maar niet als minste je als ondernemer (en anders als werknemer) je visie veel sterker krijgt. Aramik kan er voor zorgen dat je binnen een half uur super op je gemak bent met wildvreemden, waardoor je makkelijker vragen kan stellen en in zo een comfort zone leer je meer!
Ik ben onwijs dankbaar voor deze mooie training en de geleerde lessen. Het heeft mij zelfs geinspireerd om in de toekomst ook trainingen te geven. Op zo een gezellige en verassende manier mensen laten leren, dat moet het leukste zijn wat er is!
Ps: Ga die training volgen dat heeft bijzondere gevolgen! Waaronder enorme motivatie om 2 do lists met vertrouwen aan te pakken
"

Elvira Waardeburg
Life Coach&Oprichter Filosofira
== www.Filosofira.nl ==

Ik dacht dat ik iets van Linkedin wist maar Nee! Aramik laat echt zien hoe het werkt en hoe je het kunt toepassen. Wat een gave training en wat leuk om met zulke ambitieuze ondernemers samen te werken! Ik ga nu naar huis met het gevoel en de wetenschap dat ik weer vaste grond onder mijn voeten voel! Wat een GROEI, en dat alleen in 1 dag!"

Marianne J. Jansen

Aramik heeft mij laten ervaren dat je via Linkedin mensen met elkaar kunt verbinden en echte waarde kunt leveren aan potentiele klanten die allemaal zitten wachten op hulp, tips en info! Thanks Aramik!"

Marieke Proper

Ik vond het een inspirerende en verhelderende training! Ik kreeg beter inzicht in de kracht van verbinding en netwerken. Ook leerde ik vooral om “simpel” te denken. Ik weet nu ook het belang van woordgebruik, persoonlijke benadering En van Commitmment! Thanks Aramik!

Rouella Maria